הרשמה | התחברות

בשנים האחרונות חל זינוק במספר המבקשים לבצע בדיקות צליאק ואי סבילות ללקטוז. מה גרם למערכת העיכול שלנו להיעשות רגישה כל כך למוצרי מזון בסיסיים כמו חלב ולחם? ואיך אפשר להסביר את העובדה שגם מי שלא נמנה עם קהל החולים מוכן לאמץ דיאטות שונות ולשלם ביוקר על מוצרי מזון מיוחדים?

Who Voted for this Story



Posting.co.il רשת חברתית המאפשרת לשתף וקדם תכנים מעניינים בקלות ובחינם. הצטרפו עכשיו והחלו לשתף את התכנים הכי מעניינים שלכם.

שם משתמש:

סיסמה:

לזכור: